Vrijwilligers

Oproep:

vrijwilligers gezocht

Europa Kinderhulp is een vrijwilligersorganisatie en krijgt geen subsidie van de overheid. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor de lach op het gezicht van een kind. We zoeken altijd vrijwilligers. Benieuwd hoe je een steentje kunt bijdragen in jouw regio? Van limonade schenken op een familiedag tot huisboeken of het op een andere manier inzetten van jouw talent voor onze stichting: we hebben je nodig! Klik op een van de onderstaande vacatures of laat je gegevens achter.

Misschien heb je wel eens overwogen om vrijwilligerswerk te doen, maar heb je niet de tijd om hier veel mee bezig te zijn. Ook dan zijn wij op zoek naar jou.
Het organiseren van onze kinderreizen is elk jaar weer een hele klus, net zoals het vinden van vakantiegezinnen waar kinderen een periode worden opgenomen in het gezin.
De vrijwilligers van Europa Kinderhulp doen dit met veel plezier en toewijding, echter kunnen zij niet overal tegelijk zijn. Daarom zijn er hard nieuwe mensen nodig.

Het traject van een vakantiegezin begint bij een aanmelding waarbij er door medewerkers een bezoek aan huis wordt gedaan. Soms hebben wij geen medewerkers in de buurt wonen en moeten zij grotere afstanden maken om een bezoek af te kunnen leggen.
Daarom zijn wij op zoek naar mensen die hierbij in hun eigen woonomgeving willen ondersteunen.

Het is leuk afwisselend werk en je spreekt veel mensen die allen het zelfde doel voor ogen hebben, het geven van een glimlach op het gezicht van een kind.

Ben jij diegene die wij zoeken en hard nodig hebben? Dan kun je ons bellen op het landelijk informatienummer 0118-627974 of een e-mail sturen naar info@europakinderhulp.nl.
Uiteraard kun je ook terecht bij de regionale secretariaten welke je kunt vinden op de website www.europakinderhulp.nl onder de sectie regio’s.

Wil je eerst meer informatie over het vrijwilliger- of vakantieouderschap of ben je nieuwsgierig naar andere functies (zie hieronder) dan kun je deze vragen bij de eerder genoemde contactgegevens kwijt.

Alvast heel erg bedankt namens alle medewerkers van Europa Kinderhulp!

Vacatures

Wij zoeken altijd nieuwe medewerkers! + -

Wij zoeken altijd nieuwe medewerkers en zijn op dit moment druk met het updaten van ons vacatureoverzicht. Heb jij belangstelling om bij ons te komen werken? Neem dan contact met ons op via info@europakinderhulp.nl

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen u dan zo snel mogelijk antwoord te geven.

Contact

Stichting Europa Kinderhulp,
Postbus 8087, 4330 EB Middelburg
Banknummers
NL78RABO 0147.40.06.27