a

Donateurs

Geef een kind de

vakantie van zijn leven

Alleen dankzij donateurs kan Europa Kinderhulp daadwerkelijk kwetsbare kinderen uitnodigen voor een leuke vakantie. Wilt u ook doneren? Dat kan uiteraard door geld over te maken op ons landelijk of een van de regionale nummers. Doneert u liever online? Gaat u dan naar onze speciale pagina Online doneren.

Vakantiereizen organiseren en vakantiegezinnen vinden voor zo’n 1000 kinderen per jaar kost veel geld. Dit ondanks het feit dat alle bestuursleden en medewerkers van Europa Kinderhulp dit werk belangeloos en in hun vrije tijd doen.
De grootste posten zijn kosten voor de vakantiekinderen (reizen, verzekeringen) en organisatiekosten (porti, telefoon-, reis- en vergaderkosten). Europa Kinderhulp krijgt geen subsidie. Om ons mooie werk te blijven doen zoeken wij altijd vaste donateurs. Al voor € 5,- per maand gunt u een kind de vakantie van zijn leven! Om u behulpzaam te zijn, kunt u gebruik maken van de automatische incasso.

Tot wederopzegging zorgen wij voor de inning van het door u op te geven bedrag. U kunt zelf bepalen hoe vaak en in welke maand(en) wij uw donatie mogen innen. Hiervoor dient u onderstaand formulier in te vullen en aan ons te versturen. Ook een eenmalige donatie blijft natuurlijk welkom. U kunt deze overmaken naar Rabobank nummer NL78RABO0147400627, BIC: RABONL2U.

Europa Kinderhulp draagt al jaren het CBF-keurmerk. Dit betekent dat uw gift goed terecht komt en verantwoord wordt gebruikt!

Vriendenloterij

Doneren via de

U kunt zich aanmelden bij de VriendenLoterij. Van elke €14,00 is €7,00 voor Europa Kinderhulp.

In bepaalde gevallen kan het geven aan een goed doel als Europa Kinderhulp een belastingvoordeel opleveren. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl, onder Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI). Wij zijn in het bezit van het ANBI keurmerk. Ook bij meerdere kleinere donaties kunt u al een belastingvoordeel behalen.

Periodieke giften, ook wel periodiek schenken of lijfrenteschenkingen genoemd, zijn schenkingen die vastgelegd worden. De wetgever (belastingdienst) heeft bepaald dat uw volledige gift of donatie dan aftrekbaar is van uw belastingaangifte mits die schenking aan bepaalde voorwaarden voldoet. Bekijk de actuele voorwaarden op belastingdienst.nl

Wij zijn erg blij met onze vaste (bedrijfs)sponsors. Zonder hen zou het werk van Europa Kinderhulp een stuk moeilijker zijn. Bedrijven die jaarlijks minimaal een bedrag van € 200 doneren rekenen we tot onze ‘Bedrijfsvrienden’. Vind hieronder een overzicht van onze sponsors.

Doe mee aan

de Damloop

Sinds 2005 lopen elk jaar tientallen enthousiastelingen de Dam tot Damloop en de Damloop by Night namens ons. Loop met ons mee! Wij regelen je startbewijs, een mooi loopshirt, tips om sponsors te vinden en gezelligheid voor, tijdens en na de Damloop.

Doe mee!
Help ons en

doneer vandaag

Vakantiereizen organiseren en vakantiegezinnen vinden voor zo’n 1000 kinderen per jaar kost veel geld. Dit ondanks het feit dat alle bestuursleden en medewerkers van Europa Kinderhulp dit werk belangeloos en in hun vrije tijd doen.
De grootste posten zijn kosten voor de vakantiekinderen (reizen, verzekeringen) en organisatiekosten (porti, telefoon-, reis- en vergaderkosten). Europa Kinderhulp krijgt geen subsidie.

Om ons mooie werk te blijven doen zoeken wij altijd vaste donateurs. Al voor € 5,- per maand gunt u een kind de vakantie van zijn leven! Om u behulpzaam te zijn, kunt u gebruik maken van de automatische incasso. Tot wederopzegging zorgen wij voor de inning van het door u op te geven bedrag. U kunt zelf bepalen hoe vaak en in welke maand(en) wij uw donatie mogen innen. Hiervoor dient u onderstaand formulier in te vullen en aan ons te versturen. Ook een eenmalige donatie blijft natuurlijk welkom. U kunt deze overmaken naar Rabobank nummer NL78RABO0147400627, BIC: RABONL2U.

Europa Kinderhulp draagt al jaren het CBF-keurmerk. Dit betekent dat uw gift goed terecht komt en verantwoord wordt gebruikt!

Eenmalige donatie

Bedrag

Vaste donatie

  Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen je dan zo snel mogelijk antwoord te geven.

  Contact

  Stichting Europa Kinderhulp,
  Kerkbuurt 27, 1551 AB Westzaan
  Banknummers
  NL78RABO 0147.40.06.27