Welkom op de website van Europa Kinderhulp

Europa Kinderhulp

Nieuws Zuid-Holland

Hieronder volgt een overzicht van de nieuwsberichten uit Zuid-Holland.

Diverse kranten besteden aandacht aan Europa Kinderhulp. Lees hier meer over de aankomst van de Berlijnse kinderreis in Ridderkerk en hier meer over de te organiseren familiedag a.s. woensdag.

Europa Kinderhulp helpt Nederland vooruit. Daarom heeft het ING Nederland Fonds het werk van Europa Kindervreugd, de uitzendende organisatie van onze Stichting, beloond met 1000 euro. Lees hier hoe wij in de prijzen vielen.

En nu mocht Josanne Kruis haar verhaal vertellen in een lokale krant. Naar aanleiding daarvan mocht zij ook een radio-interview geven.

Een mooi interview met Monie en Fokke Wijnstra in het AD Groene Hart.

In het Nederlands Dagblad van vrijdag 7 augustus stond bijgaand artikel.

Onze medewerker Joël Batenburg was afgelopen vrijdag 6 februari te gast bij het radio programma Aan de tafel van 5 op radio 5.  Luister hier naar het interview.

Onze medewerkster José de Jong is geinterviewd door RTV Albrandswaard. Luister hier naar het interview.

Twee dagboekverslagen: het ene gezien door de ogen van vakantiezusje Larissa en het andere is geschreven door vakantiekind Roderick. Nieuwsgierig geworden? Klik hier om de twee verslagen te lezen.

  • Hotel van Oranje sponsor van zwemles

    Hotel van Oranje sponsor van zwemles voor kinderen van Europa Kinderhulp

    Als vrijwilligster bij Europa Kinderhulp heeft Josanne Kruis als doel zoveel mogelijk gezinnen te werven in de Bollenstreek om kansarme, kwetsbare kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen van ruim 2weken en om ze een positiever kijk te bieden op de samenleving en een onbezorgde vakantie. Ze ziet het als haar taak om bijstand te verlenen aan kinderen die in of onder moeilijke omstandigheden leven, ongeacht nationaliteit, ras en levensbeschouwing.

    Lees verder »